Не пропускай да вземеш своя Pbox на цена от 129 лв. Вземи от тук

често задавани въпроси

Как протича тренировката с личен онлайн треньор?

Заниманията се провеждат онлайн на живо. Една тренировка продължава около 60 минути. Треньорът и клиентът са свързани чрез интернет видео връзка с помощта на компютър, таблет или смартфон посредством онлайн платформа така че да могат да се виждат в пълен размер. За целта се изисква разстояние от 1,5-3 метра пред камерата. Тренировката се провежда, в съответствие с избраната програма, под ръководството на треньор. Обикновено треньорът демонстрира упражнението, описва изпълнението, коригира техниката, дишането и други елементи от упражненията. В хода на обучението клиентът може свободно да общува с треньора и да задава въпроси за програмата и упражненията.

Колко време e необходимо за да се получа резултати?

Всичко зависи от началните данни, възможността за тренировки и целта. Можете да сте сигурни, че всяка тренировка ще ви доближава до вашата цел. Занимаването със спорт е не само еднократно постигане на резултат, това е начин на живот.

Мога ли да сменя треньора си, ако не ми харесва?

Разбира се. Можете да опитате няколко специалисти и да изберете този, който ви харесва най-много. Можете също така да работите с различни треньори едновременно: например, отделете два дни в седмицата на функционални тренировки, а третият – на стречинг или йога.

Треньорът ще ми даде ли хранителни препоръки?

Разбира се. Всички наши треньори са професионалисти в своята област, което означава, че разбират как да се хранят правилно, за да постигнат високи спортни резултати. Някои от тях са и сертифицирани диетолози. Но често се случва, комуникацията за правилното хранене в интервалите между упражненията да не е достатъчна и може да отнеме час или два. За да се изготви висококачествена индивидуална хранителна програма ви съветваме да се обърнете към нашия диетолог.

Никога преди не съм практикувал йога, зумба или друго физическо занимание. Възможно ли е да практикувам избраното от мен без подготовка?

Да, разбира се. С нашите експерти можете да започнете с най-основните упражнения. Треньорите не само ще споделят подробности и ще коригират позицията на тялото, но и ще ви научат как да дишате правилно, да се концентрирате и мотивирате.

Мога ли да отменя запазен час за тренировка?

Можете да отмените или пренасрочите тренировъчна сесия 24 часа предварително само веднъж, без да бъдете таксувани. Разбираме, че има много причини за отмяна на запазен час за тренировка, но също така вярваме, че е важно да се спазва графика и натоварването на треньора.

Отивам на почивка. Мога ли да отложа платени часове?

Да, абсолютно до 3 месеца. Пишете ни на office@pulseplus.bg, посочете времето за замразяване в писмото и ние ще отразим отлагането на тренировките ви!

Мога ли да тренирам не индивидуално, а със съпруга / сестра / приятелката си с един треньор едновременно?

Да, можете да тренирате заедно, ако сте заедно в едно и също пространство. Уверете се, че има достатъчно място за всички участници.

Възможно ли е да тренирам едновременно с няколко треньора?

Да разбира се. Всяка тренировка може да бъде провеждана с треньор по Ваш избор.

Необходими ли са ми специални фитнес уреди и екипировка за тренировката?

Треньорът ще изготви тренировъчен план в зависимост от Вашите налични акесесоари. Може да тренирате и само със собствено тегло. Разбира се за най-добри резултати ще е необходимо да разполагате с комплект гирички или дъмбели, степ, удобни дрехи и обувки за тренировка.

Имате други въпроси?

Свържете се с нас на тел. 0700 11 498 и ги задайте още сега!  С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Общи условия и декларация за поверителност" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.

  Close
  Последвайте ни
  Contact
  Филтър
  [ccc_my_favorite_list_results class="" style="background-color:transparent"]