Не пропускай да вземеш своя Pbox на цена от 109 лв. Вземи от тук

Необходими ли са специални уреди за онлайн тренировките на живо с треньор

Онлайн тренировки на живо

Необходими ли са специални фитнес уреди при онлайн тренировките е въпрос, който със сигурност си задава всеки дръзнал да изгради формата си онлайн. За да бъдем най-изчерпателни се допитахме до професионалните ни онлайн треньори. И това, което ни отговориха е, че място за притеснение няма!

Възможно ли е да тренирате без фитнес уреди?

Липсата на гири, щанга, постелка или пък ластици за тренировка не са повод да се откажете от онлайн тренировки на живо с фитнес треньор. Професионалните треньори на Pulse+ ще съставят подходящата за Вас тренировка и без наличието на фитнес уреди, като тренирате със собствено тегло. Дори Арнолд Шварценегер, както и много други атлети са започнали тренировки със собствено тегло. Запомнете, че най-важното е да направите първата крачка, а след това всичко ще започне да се нарежда! Така, че не го мислете, а започнете още сега.

Кога да преминете към тренировка с допълнително съпротивление?

Това е въпрос на който най-добре ще отговори личния Ви онлайн треньор в зависимост от Вашите цели. Тренировките с допълнителна тежест (например щанга, ластици или гири) ще съдействат за много по добри резултати – още по добре оформени и издръжливи мускули. Благодарение на свободните тежести ще имате възможността да натоварите качествено всички мускулни групи.

С какво друго може да се тренира онлайн?

Ако решите да разнообразите своите онлайн тренировки като добавите и удобство, тогава попитайте нашите треньори за Pbox. Pbox съчетава в себе си елементи от бойните изкуства, силови упражнения и движения за експлозивност, повечето от които се изпълняват върху специална платформа. Работи се главно със собствена тежест, но по преценка на треньора биха могли да се включат различни фитнес аксесоари като ластици за допълнително съпротивление. Тренировката винаги е съобразена с нивото на физическа подготовка на потребителя.

Онлайн

Промо: 19 лв

Цена: 30 лв

 • Промоционалната цена важи само за персонални тренировки онлайн
 • Заплащането се извършва след приключването на тренировката.

У дома

Промо: 80 лв

Цена: 100 лв

 • Промоционалната цена важи само за персонални тренировки у дома
 • Заплащането се извършва след приключването на тренировката.

Заяви персонална тренировка

Попълни регистрационната форма и ние ще се свържем с теб, за да уточним детайлите.

ИЛИ СЕ СВЪРЖИ С НАС

и заедно ще насрочим твоята персонална тренировка.

  С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Общи условия и декларация за поверителност" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.

  Close
  Последвайте ни
  Contact
  Филтър
  [ccc_my_favorite_list_results class="" style="background-color:transparent"]