Не пропускай да вземеш своя Pbox на цена от 109 лв. Вземи от тук

Колко време е необходимо за да се получат резултати при онлайн тренировки на живо

тренировки на живо

Онлайн тренировките на живо започват да набират все по-голяма популярност по цял свят. Все повече фитнес центрове и треньори предлагат услуги като групови занимания онлайн (тренировки на живо) , фитнес треньор онлайн и др. Връзката се осъществява на живо, посредством интернет и камера, като за клиентът е достатъчно да разполага дори само със смартфон и стабилна интернет връзка. На пръв поглед всичко изглежда много лесно и е така, защото си спестявате време. Времето е безценен ресурс и със сигурност е в недостатък при повечето хора. Също така получавате и мотивация от треньора и може да тренирате, където и да сте, като цената си остава същата без значение в коя точка на света се намирате. Добра презентация, нали! А сега е ваш ред да задавате въпроси и предполагаме, че един от най-важните за Вас е колко време е необходимо за да се получат резултати при онлайн тренировките на живо?

Тренировки на живо и резултати?

Предполагаме, че сте задавали същия въпрос и на фитнес треньора във фитнес залата, нали? Със сигурност е така, и е нормално все пак да знаете за какво време ще получите резултати.

 

Всичко зависи от началните данни, възможността за тренировки и целта. Можете да сте сигурни, че всяка тренировка ще ви доближава до вашата цел. Занимаването със спорт е не само еднократно постигане на резултат, това е начин на живот! Просто е необходимо да планирате своите занимания с личен фитнес треньор занапред и/или да следвате стриктно часовете със заниманията на живо. Разбира се за постигането на отлични резултати спазването на хранителен план е повече от препоръчително.

Онлайн

Промо: 19 лв

Цена: 30 лв

 • Промоционалната цена важи само за персонални тренировки онлайн
 • Заплащането се извършва след приключването на тренировката.

У дома

Промо: 80 лв

Цена: 100 лв

 • Промоционалната цена важи само за персонални тренировки у дома
 • Заплащането се извършва след приключването на тренировката.

Заяви персонална тренировка

Попълни регистрационната форма и ние ще се свържем с теб, за да уточним детайлите.

ИЛИ СЕ СВЪРЖИ С НАС

и заедно ще насрочим твоята персонална тренировка.

  С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Общи условия и декларация за поверителност" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.

  Close
  Последвайте ни
  Contact
  Филтър
  [ccc_my_favorite_list_results class="" style="background-color:transparent"]