P.BoxX

26 юни 2023 г.
7 min read

Преносимият и разнообразен аксесоар, с който можеш да тренираш навсякъде.

Трите най-популярни причини, поради които хората посещават фитнес зали, включват сваляне на килограми, поддържане на тонус и натрупване на мускулна маса.

Въпреки това, много спортуващи бързо губят мотивацията си поради повтарящите се групови или индивидуални тренировки, което отрицателно въздейства върху желанието им за активен начин на живот.

P.BoxX предлага решение на този проблем. Продуктът на марката Active Gym представлява уникална по рода си платформа с компактни размери, създадена от напълно рециклируем материал. P.BoxX осигурява безопасни тренировки както на закрито, така и на открито, независимо от настилката и типа натоварване. Меката пяна във вътрешността на P.BoxX абсорбира контакта, намалявайки риска от нараняване и травми. Аксесоарът може да се използва за всякакъв вид стречинг, което напълно премахва необходимостта от йога постелки.

Концепцията на P.BoxX е да даде възможност на потребителя да изпълнява разнообразни тренировки всеки път в зависимост от поставените цели. Той позволява комбинирането на различни видове и интензивност на упражненията - за експлозивност, сила, кондиция, гъвкавост и дори контактни. Това прави P.BoxX подходящ както за начинаещи, така и за напреднали спортуващи.

Изключително лесно е за всеки да научи как да използва платформата. Всеки, който закупи аксесоара, получава достъп до онлайн галерия с над 600 тренировки във висока резолюция. Заниманията са водени от сертифицирани инструктори и могат да се гледат навсякъде и по всяко време.

Loading...

основни партньори
PulseCoolFit