Loading...

Описание

Желаете да започнете хранителен режим, но не сте сигурни, че ще се справите сами?! Или Ви притеснява, че нямате достатъчно мотивация и Ви е необходим някой, който да Ви напътства и мотивира?
Вие заслужавате индивидуална грижа. Нуждите на Вашето тяло са различни. Не същестува универсален хранителен план, които да е подходящ за всеки. Това, което е подходящо за един, може да разболее друг. Затова ние се съобразяваме само с Вас!
Независимо дали целта Ви е отслабване или покачване на чиста мускулна маса, нашата услуга е създадена точно за ВАС! За да се справим заедно и да постигнем най-добри резултати!

Какво включва?

– 4-седмичен индивидуален хранителен план;
– Замерване и снимки (по желание) на клиента преди стартирането на хранителния режим;
– Стриктно спазване на личните Ви изисквания и предпочитания към храненето Ви (веганство, алергии, предпочитания и вкусове)
– Консултиране какви трябва да са индивидуалните действия за постигане на целта;
– Възможност за ежедневна консултация (смяна на меню, онлайн разговор, писмена консултация/кореспонденция);
– Ежеседмично проследяване на резултатите – следим всяка седмица кога и как реагира вашето тяло на конкретния хранителен режим;
– Проследяване спазването на хранителния режим и техники за мотивация на клиента.

Как започваме?

Желателно е след закупуване на хранителния план да проведем интервю чрез телефонен / онлайн разговор, за да изкажете изискванията, целите и предпочитанията си и да зададете въпросите, които са възникнали.
Проследяваме всяка седмица кога и как реагира Вашият организъм на хранителния режим.
През цялото това време ще имате възможност да ми изпращате възникнали въпроси, да ми пишете ако имате някакви притеснения или имате нужда от още малко мотивация!

Ние ще бъдем с Вас! Успех!

основни партньори
PulseCoolFit